Vinterferien/bare et blogg innlegg :-)

Heia! Hehe merker det er litt rar overskrift men viste ikke helt hva slags overskrift som passa seg her men men. Ja da var vinterferien over og skolen i morgen da :-( jaja må jo på skolen en eller annen gang igjen da selv om jeg kunne ønske vi hadde legere ferie hehe. Så nå har vi hatt en uke ferie eller få ta med at jeg har på en måte hatt to uker pga at den uka rett før ferien da ble jeg syk og fikk så høy feber så jeg er sikker på at den febermåle grei hadde sprøkki. Hadde faktisk feber i en uke er jo helt sykt :-( så jeg kastaopp hele tiden, frøys og hakka tenner så de nesten datt ut og vær j***a gang jeg la meg og skulle sove på dagen eller nattan siden ville egt bare sove men fikk jo vondt i hode hele tiden jeg skulle legge meg så fikk ikke til og sove på 3 dager eller spiste ikke på 3 dager heller så gikk ned 3-4 kg når jeg var syk. I tilleg så har jeg jo hosta så mye så jeg egt ikke har fått sovi og for hoster så sinsykt mye vær gang nest når jeg skulle legge meg så jeg bryt meg hele tiden, og snørrete som bare det. Hoster litt fortsatt og er snørrete fortsatt.

I vinterferien så har jeg egentlig vært på farten hele ferien. Vi har vært i sverige, dovre og hamar, så når vi var i sverige og hamar då ble det veldig mye shopping, så jeg tror jeg har nevnt at jeg skulle lage en inngjøpsvideo eller bare innlegg om innkjøpene men er litt usikker på om det blir noe i det hele tatt, men hvis jeg får tid i morgen så kan det hende det blir innkjøpsvideo eller innlegg men hvis jeg ikke får tid i morgen da blir det ikke noe tror jeg. Men har hatt en kjempe fin ferie så er super fornøyd.

Slenger bare med et bilde av meg :-)

Syns om innlegget?

Blogges :-)

2 kommentarer

Alida

01.03.2015 kl.21:09

Så bra at du er bedre nå, høres ut som en herlig vinterferie!

Lene.H.T

01.03.2015 kl.22:45

Alida: Ja syns selv og det er bra at jeg er bedre nå :-) ja det har vært en herlig vinterferie :-) :-)

Skriv en ny kommentar

Lene.H.T

Lene.H.T

16, Gjøvik

Hei jeg er ei jente på 15 år og På denne bloggen kommer jeg til og blogge om mote, hverdag, innkjøp, outfit,s og videoer og egentlig allt som faller meg inn. så jeg håper du liker bloggen min og vil legge igjen en kommentar og legge meg til som venn.

Kategorier

Arkiv

hits