what`s in my purs

Hei Hei dere! nå er jeg akk ferig med og laste opp videoen min og redigere den, og det har tatt sykt lang tiden og fått den ferdig men sånn er det bare. så jeg håper dere liker dene videoen så kan det hende at det kommer flere videoer hvis dere vil ha det eller det kommer vel uansett siden jeg elsker og lage slike videoer og videoer av mye anet og. så da er det bare og flge med på  videoen hvis dere vil.
Dere må huske og skjekke youtube kanalen min først siden det er der videoen mine havner først før de havner på bloggen min, husk og aboner og subcrive til dene kanalen og gi en tommel opp hvis dere likte dene videoen.
Hva synes dere om videoen?2 kommentarer

27.04.2015 kl.14:47

Får ikke sett den

Lene.H.T

27.04.2015 kl.21:15

Anonym: aner ikke hva som er galt jeg for får ikke sett den selv engang på bloggen. Men du kan se se den på YouTube kanalen min da.

Skriv en ny kommentar

Lene.H.T

Lene.H.T

16, Gjøvik

Hei jeg er ei jente på 15 år og På denne bloggen kommer jeg til og blogge om mote, hverdag, innkjøp, outfit,s og videoer og egentlig allt som faller meg inn. så jeg håper du liker bloggen min og vil legge igjen en kommentar og legge meg til som venn.

Kategorier

Arkiv

hits