my roomHei Hei dere! Nå har jeg tatt noen bilder av hvordan rommet mitt ser ut. for de av dere som følger meg på instagram så har kanskje sett noen bilder jeg la ut der av rommet mitt som da så helt anneledes ut en det gjør på disse bildene, men det er fordi jeg alldri klarer og bestemme meg for hvordan jeg vil ha det og jeg blir heller alldri fornøyd med hvordan jeg vil ha det heller. Før så hadde jeg sengen min slik at den stakk ut mitt på gulvet og da hadde jeg ikke så stor plass, men nå sånn som dere ser sengen står nå så har jeg mye mye større plass på rommet mitt noe som er sykt deiligt istede for og ha sånn trang og liten plass. Så nå tror jeg att jeg kommer til og h det slik for dette er jo enten den 3 eller den 4 gangen jeg har gjort om, så nå skal det bli slik iome at jeg fikk mye mye større plass på rommet mitt og nå tror jeg at jeg er ganske fornøyd for jeg tørr ikke og si at jeg er helt fornøyd for det blir jeg vel alldri. Det siste bilde dere ser det er der favoritt plassen min er for der er jo sengen min og alle sin favoritt plass er vel der sengen er for det er ivetfal min. Så der tilbringer jeg mye av tiden, for sengen min er så stor og myka at det er helt himmelskt og være i denne sengen, so i love it!!!

Så nå ser dere generelt hva jeg har synelig på rommet mitt, så jeg er ganske fornøyd med hvordan jeg har dekorert rommet mitt, men jeg skal jo ha i sengen min freks. noen flere pynteputer, så skal jeg også ha noen slike kuler som luser som skal henge over vinduet eller ett sted på rommet mitt ivertfall eller ligge oppi slik glassgreie og tilslutt så skal jeg ha en slik alex komode fra ike da og den tror jeg skal stå ved der jeg sminker meg slik at jeg kan ha sminken min og produkter i den. Så da blir rommet mitt helt ferdig tror jeg når jeg skal ha de siste tingene der på rommet mitt.

Hva synes dere om rommet mitt?

4 kommentarer

Psyisksykjente

28.04.2015 kl.22:10

Så fint <3

Lene.H.T

28.04.2015 kl.22:11

Psyisksykjente: tusen takk :-)

Rebecca Storaker

28.04.2015 kl.22:31

Fint rom :D God natt :)

Lene.H.T

28.04.2015 kl.22:33

Rebecca Storaker: tusen takk :-) og ja god natt :-)

Skriv en ny kommentar

Lene.H.T

Lene.H.T

16, Gjøvik

Hei jeg er ei jente på 15 år og På denne bloggen kommer jeg til og blogge om mote, hverdag, innkjøp, outfit,s og videoer og egentlig allt som faller meg inn. så jeg håper du liker bloggen min og vil legge igjen en kommentar og legge meg til som venn.

Kategorier

Arkiv

hits